MILZU! płatki śniadaniowe bio żytnie

MILZU! Naturalne płatki żytnie BIO

 

  • wykonane z żytniej mąki BIO, produkowane w biologicznie certyfikowanych gospodarstwach
  • z dodatkiem owsa BIO
  • szczypta soli
  • zawiera B i E, witaminy, które nie są dodawane sztucznie, ale pozostają w ziarnach podczas procesu produkcji płatków
  • bez środków barwiących, szkodliwych substancji typu E ani genetycznie modyfikowanych organizmów
  • płatki przyjazne weganom
  • dla lepszego smaku przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
  • co jeszcze? To wszystko. Całkowicie naturalne płatki

 

ŻYTO

Wysokiej jakości posiłek, bogaty w substancje biologicznie czynne. Zawiera znacznie więcej błonnika oraz witaminy E niż inne płatki.

 

Zalety:

  • dzięki błonnikowi nierozpuszczalnemu daje uczucie sytości,
  • pozwala na szybsze przejście pokarmu przez przewód pokarmowy,
  • zmniejsza wydzielanie kwasów żółciowych
  • pomaga uwolnić organizm z toksyn, minimalizując ryzyko zachorowania na raka jelita grubego,
  • minimalizuje ryzyko wystąpienia cukrzycy typu II, ponieważ żyto zawiera wysoką ilość magnezu i manganu,
  • obniża poziom cholesterolu, zmniejsza ryzyko wystąpienia chorób sercowo-naczyniowych, ponieważ posiada niski indeks glikemiczny (GI).

 

SKŁAD PRODUKTU

Mąka (mąka żytnia, mąka owsiana), sól morska.

 

WARTOŚCI ODŻYWCZE (NA 100G PRODUKTU)

MILZU! płatki śniadaniowe bio z miodem

MILZU! Naturalne płatki żytnie BIO z miodem

 

  • wykonane z żytniej mąki BIO, produkowane w biologicznie certyfikowanych gospodarstwach
  • z dodatkiem owsa BIO
  • cukier BIO
  • z miodem uzyskiwanym na Łotwie (Park Narodowy Gauja)
  • zawiera witaminy B i E, które nie są dodawane sztucznie, ale pozostają w ziarnach podczas procesu produkcji płatków
  • bez środków barwiących, szkodliwych substancji typu E ani genetycznie modyfikowanych organizmów
  • odpowiednie dla wegetarian
  • dla lepszego smaku przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

 

ŻYTO

Wysokiej jakości posiłek, bogaty w substancje biologicznie czynne. Zawiera znacznie więcej błonnika oraz witaminy E niż inne płatki.

 

Zalety:

  • dzięki błonnikowi nierozpuszczalnemu daje uczucie sytości,
  • pozwala na szybsze przejście pokarmu przez przewód pokarmowy,
  • zmniejsza wydzielanie kwasów żółciowych
  • pomaga uwolnić organizm z toksyn, minimalizując ryzyko zachorowania na raka jelita grubego,
  • minimalizuje ryzyko wystąpienia cukrzycy typu II, ponieważ żyto zawiera wysoką ilość magnezu i manganu,
  • obniża poziom cholesterolu, zmniejsza ryzyko wystąpienia chorób sercowo-naczyniowych, ponieważ posiada niski indeks glikemiczny (GI).

SKŁAD PRODUKTU

Mąka (mąka żytnia, mąka owsiana), syrop cukrowy, cukier, miód, sól morska.

 

WARTOŚCI ODŻYWCZE (NA 100G PRODUKTU)

MILZU! płatki śniadaniowe bio z kółeczkami

MILZU! Naturalne płatki żytnie BIO UMYSŁ

 

  • wykonane z żytniej mąki BIO, produkowane w biologicznie certyfikowanych gospodarstwach
  • z dodatkiem owsa BIO
  • cukier BIO
  • z miodem uzyskiwanym na Łotwie (Park Narodowy Gauja)
  • zawiera witaminy B i E , które nie są dodawane sztucznie, ale pozostają w ziarnach podczas procesu produkcji płatków
  • bez środków barwiących, szkodliwych substancji typu E ani genetycznie modyfikowanych organizmów
  • odpowiednie dla wegetarian
  • dla lepszego smaku przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

 

ŻYTO

Wysokiej jakości posiłek, bogaty w substancje biologicznie czynne. Zawiera znacznie więcej błonnika oraz witaminy E niż inne płatki.

 

Zalety:

  • dzięki błonnikowi nierozpuszczalnemu daje uczucie sytości,
  • pozwala na szybsze przejście pokarmu przez przewód pokarmowy,
  • zmniejsza wydzielanie kwasów żółciowych
  • pomaga uwolnić organizm z toksyn, minimalizując ryzyko zachorowania na raka jelita grubego,
  • minimalizuje ryzyko wystąpienia cukrzycy typu II, ponieważ żyto zawiera wysoką ilość magnezu i manganu,
  • obniża poziom cholesterolu, zmniejsza ryzyko wystąpienia chorób sercowo-naczyniowych, ponieważ posiada niski indeks glikemiczny (GI).

SKŁAD PRODUKTU

Mąka (mąka żytnia, mąka owsiana), syrop cukrowy, cukier, miód, sól morska.

 

WARTOŚCI ODŻYWCZE (NA 100G PRODUKTU)

MILZU! płatki śniadaniowe bio z kulkami

MILZU! Naturalne płatki żytnie BIO ZWINNOŚĆ

 

  • wykonane z żytniej mąki BIO, produkowane w biologicznie certyfikowanych gospodarstwach
  • z dodatkiem owsa BIO
  • cukier BIO
  • kakao BIO w proszku, bogate w roślinne utleniacze
  • zawiera witaminy B i E , które nie są dodawane sztucznie, ale pozostają w ziarnach podczas procesu produkcji płatków
  • bez środków barwiących, szkodliwych substancji typu E ani genetycznie modyfikowanych organizmów
  • odpowiednie dla wegetarian
  • dla lepszego smaku przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

 

ŻYTO

Wysokiej jakości posiłek, bogaty w substancje biologicznie czynne. Zawiera znacznie więcej błonnika oraz witaminy E niż inne płatki.

 

Zalety:

  • dzięki błonnikowi nierozpuszczalnemu daje uczucie sytości,
  • pozwala na szybsze przejście pokarmu przez przewód pokarmowy,
  • zmniejsza wydzielanie kwasów żółciowych
  • pomaga uwolnić organizm z toksyn, minimalizując ryzyko zachorowania na raka jelita grubego,
  • minimalizuje ryzyko wystąpienia cukrzycy typu II, ponieważ żyto zawiera wysoką ilość magnezu i manganu,
  • obniża poziom cholesterolu, zmniejsza ryzyko wystąpienia chorób sercowo-naczyniowych, ponieważ posiada niski indeks glikemiczny (GI).

SKŁAD PRODUKTU

Mąka (mąka żytnia, mąka owsiana), syrop cukrowy, cukier, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, sól morska.

 

WARTOŚCI ODŻYWCZE (NA 100G PRODUKTU)